Universitat Autònoma de Barcelona

Els premis literaris UAB – Cerdanyola del Vallès es consoliden com a certamen literari amb un total de 168 obres rebudes

| Compartir |

Dilluns 11 de febrer va finalitzar el termini per la presentació d’originals als Premis Literaris de 2019, convocats per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

S’han rebut un total de 168 originals, dels quals -i després de revisar el seu compliment amb les bases dels premis-, finalment optarien a concurs: 34 relats breus al X Premi «Caterina Albert», 83 llibres de poesia al XXIV Premi «Miquel Martí i Pol» i 51 novel·les al XXV Premi «Valldaura-Memorial Pere Calders». 

 

Un any més ha augmentat el número total d’obres presentades en relació a la convocatòria anterior -al 2018 es van rebre 162 originals- i gairebé s’ha doblat la participació respecte fa dos anys -93 inscripcions el 2017-. Aquest fet suposa una consolidació cada vegada més gran del certamen literari. 

Els membres dels diferents jurats començaran a revisar-les en breu i està previst que el seu veredicte es faci públic durant l’acte de lliurament de premis del 9 de maig vinent, a la Universitat Autònoma de Barcelona.