Universitat Autònoma de Barcelona

Noticias

| Compartir |

Hui ha tingut lloc a la Universitat Jaume I la reunió del consell de direcció de la col·lecció Aldea Global

Una vegada aconseguit el segell de qualitat que emet UNE, ANECA i la FECYT, CEA / APQ (Calidad en Edición Académica - Academic Publishing Quality).

29/11/2017

ALDEA GLOBAL és una col·lecció de les editorials de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Jaume I de Castelló, de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) i de la Universitat de València, que edita obres sobre comunicació i tecnologies de la comunicació, amb un enfocament ampli pluridisciplinari que comprèn temes de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat, relacions públiques i documentació, i d’altres disciplines de les ciències socials i les humanitats estretament relacionades amb la comunicació social.

GuardarGuardar

Fins l'actualitat ha publicat 36 títols i apareixerà immediatament el núm. 37, Figuras del cómic. Forma, tiempo y narración secuencial, d'Ivan Pintor.

La col·lecció interuniversitària Aldea Global compleix els requisits de qualitat, rigor i control de les editorials universitàries internacionals i totes les obres que s’hi publiquen han estat sotmeses prèviament a una doble selecció estricta: per acord de la direcció científica de les editorials respectives i pel sistema de peer review de dos experts, almenys, de l’àmbit científic. És l'única col·lecció de Comunicació en aconseguir la certificació de Qualitat en Edició Acadèmica UNE-ANECA-FECYT.