Universitat Jaume I

Noticias

| Compartir |

Publicacions de la Universitat Jaume I al Primer Congrès Europeu Literary Market

Coincidint amb la Plaça del Llibre

31/10/2018

1er Congrés Europeu Literary MarketCoincidint amb la Plaça del Llibre, l’Associació d’Editors del País Valencià ha organitzat el 1er Congrés Europeu Literary Market. Aquest congrés s’emmarca en el projecte de foment de la literatura en llengües minoritàries europees que hem desenvolupat els últims dos anys amb el suport d’Europa Creativa. 

L'objectiu del Congrés és poder establir línies de col·laboració entre les associacions europees d'editors per a marcar les estratègies de cooperació i les eines d'intercanvi entre els editors europeus, prestant especial atenció a les associacions d'editors independents, associacions regionals i les associacions d'editors en llengües  minoritàries. 

Els dies 31 d’octubre i 1 de novembre se concentraran les sessions de treball i ponències sobre estratègies d’internacionalització i experiències d’èxit de les associacions europees d’editors participants.

En el marc d’aquest congrés, el 2 de novembre tindrà  lloc el SALÓ DE DRETS al CCC Octubre, a València. El SALÓ  DE DRETS vos ofereix un espai d’intercanvi d’obres i de compra/venda de drets entre tots els editors europeus que participeu. La inscripció és gratuïta per als editors i tindreu accés a una pàgina web on apareixerà tot el llistat d’editors participants i podreu concertar prèviament totes les reunions amb les editorials que més us interessen.  Ja tenim l’assistència confirmada d’associacions i d’editors romanesos, lituans, italians, sards, gallecs, bascos, catalans, valencians...

Les sessions del congrés es realitzaran en català, castellà i anglés, amb servei de traducció simultània per a totes les ponències.