Universitat Autònoma de Barcelona

Noticias

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès lliuren uns Premis Literaris consolidats

02/05/2019

Els guardons de narrativa breu, poesia i novel·la es donaran a conèixer el 9 de maig a la UAB. L’edició del 2019 gairebé dobla la participació del 2017. L’acte s’inscriu en el marc de l’Any Joan Brossa i l’Any Teresa Pàmies


La UAB aprova el Reglament de revistes científiques

27/03/2019

El dia 13 de març, el Consell de Govern va aprovar el Reglament de revistes científiques de la UAB, que té per objectiu contribuir a millorar els estàndards de qualitat de les revistes científiques i promoure’n el reconeixement dins de l’àmbit acadèmic i científic. El Reglament estableix els criteris bàsics que hauran de complir les revistes de la UAB, tant si es tracta de revistes pròpies com coeditades, com se’n regularà el funcionament i quins seran els requisits perquè puguin gaudir de recursos i suport institucional. 

 


El Servei de Publicacions de la UAB presentarà el llibre «Filosofía y toros. Un debate ético» a Barcelona

27/02/2019

 
- El títol reflexiona al voltant de la tradició de la «festa brava» des dels seus inicis a l’edat mitjana fins a l’actualitat 
 
- Al març es presentarà a la llibreria La Central del Raval de Barcelona 
 
Filosofía y toros. Un debate ético, de Marta Vericat, ha estat editat pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és el setzè títol de la col·lecció «El Espejo y la Lámpara», iniciada el 2011.

La Universidad Autónoma de Barcelona presenta el libro 'L'audàcia del coneixement. 50 anys UAB'

04/07/2018

Imagen del actoEl 6 de junio la UAB celebró su 50 aniversario con la presentación del libro L'audàcia del coneixement. 50 anys UAB, un diálogo entre la rectora de la UAB y el rector de la UAM (se puede visualizar el canal de Youtube de la UAB) y una cena con baile, culminado con fuegos artificiales ya entrada la madrugada.


Hui ha tingut lloc a la Universitat Jaume I la reunió del consell de direcció de la col·lecció Aldea Global

Una vegada aconseguit el segell de qualitat que emet UNE, ANECA i la FECYT, CEA / APQ (Calidad en Edición Académica - Academic Publishing Quality).
29/11/2017

ALDEA GLOBAL és una col·lecció de les editorials de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Jaume I de Castelló, de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) i de la Universitat de València, que edita obres sobre comunicació i tecnologies de la comunicació, amb un enfocament ampli pluridisciplinari que comprèn temes de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat, relacions públiques i documentació, i d’altres disciplines de les ciències socials i les humanitats estretament relacionades amb la comunicació social.

GuardarGuardar


<< Primera < Anterior Pg de 25 (123 reg.) Siguiente > Ultima >>