Universitat de València

Noticias

Teresa Ferrer Valls, nombrada directora de Publicacions Universitat de València

Trabaja en el campo de las Humanidades Digitales
10/02/2020

Teresa Ferrer VallsCatedrática de Literatura Española de la Universitat de València. Desde 1995 ha dirigido ininterrumpidamente proyectos de investigación financiados dentro de los programas de excelencia autonómicos y nacionales, y ha sido una de las investigadoras principales del proyecto Patrimonio del teatro clásico español. Textos e instrumentos de investigación, del programa Consolider.


Presentació del llibre "Festes, danses i processons" a Algemesí

Novedad editorial de la Universitat de València
13/02/2019

Presentació del llibre "Festes, danses i processons" a AlgemesíCom s’organitzaven les festes patronals als pobles de la Ribera del Xúquer? Quins són els orígens dels diferents elements rituals i folklòrics que hui en dia formen part dels principals seguicis processionals i festius d’aquesta comarca? Existeix algun paral·lelisme o filiació directa entre cadascuna de les danses que els componen? Quines han estat les principals desaparicions i pervivències que s’hi han donat al llarg de la història?


Un nou treball d’Antoni Ferrando analitza la tasca codificadora dels mestres Fabra, Moll i Sanchis Guarner

Dilluns 4 de febrer a les 19,30h es presenta al Centre Cultural La Nau
31/01/2019

Un nou treball d’Antoni Ferrando analitza la tasca codificadora dels mestres Fabra, Moll i Sanchis GuarnerDilluns 4 de febrer a les 19,30h es presenta al Centre Cultural La Nau el llibre d’Antoni Ferrando Fabra, Moll i Sanchis Guarner. La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat, editat per Publicacions de la Universitat de València.

 

Presentació de "Els parlars valencians" a Xàbia

Divendres 11 de gener a les 20h
08/01/2019


<< Primera < Anterior Pg de 13 (62 reg.) Siguiente > Ultima >>