Universitat de València

Actividades

Presentació del llibre "Focusing on Audiovisual Translation Research"

L'objectiu d'aquest volum és donar a conèixer la importància de la recerca sobre la Traducció Audiovisual

L'objectiu d'aquest volum és donar a conèixer la importància de la recerca sobre la Traducció Audiovisual, tant en les seues diferents varietats de producció (doblatge, subtitulat, sobretitulat, locució i e-learning) com en la seua relació amb l'adquisició del llenguatge. 


Presentació de "Quan tot semblava possible..." a Barcelona

Aquest volum pretén oferir una panoràmica de les transformacions del món cultural que foren a la base de la transició

Amb un plantejament nou i interdisciplinari, historiadors, filòlegs, experts en art i comunicació, ofereixen un conjunt d’estudis que analitzen els canvis culturals des de múltiples perspectives. 


Ver próximas actividades

Noticias

Presentació del llibre "Festes, danses i processons" a Algemesí

Novedad editorial de la Universitat de València

Presentació del llibre "Festes, danses i processons" a AlgemesíCom s’organitzaven les festes patronals als pobles de la Ribera del Xúquer? Quins són els orígens dels diferents elements rituals i folklòrics que hui en dia formen part dels principals seguicis processionals i festius d’aquesta comarca? Existeix algun paral·lelisme o filiació directa entre cadascuna de les danses que els componen? Quines han estat les principals desaparicions i pervivències que s’hi han donat al llarg de la història?


Un nou treball d’Antoni Ferrando analitza la tasca codificadora dels mestres Fabra, Moll i Sanchis Guarner

Dilluns 4 de febrer a les 19,30h es presenta al Centre Cultural La Nau

Un nou treball d’Antoni Ferrando analitza la tasca codificadora dels mestres Fabra, Moll i Sanchis GuarnerDilluns 4 de febrer a les 19,30h es presenta al Centre Cultural La Nau el llibre d’Antoni Ferrando Fabra, Moll i Sanchis Guarner. La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat, editat per Publicacions de la Universitat de València.

 

Ver todas las noticias

Notas de Prensa

Abel Soler: “El rechazo a que el autor de ‘Curial e Gúelfa’ sea un toledano educado en Valencia se debe a un regionalismo de vía estrecha"

Autor de "La cort napolitana d’Alfons el Magnànim: el context de ‘Curial e Güelfa’", en el que se desvela que Enyego d’Àvalos escribió esta obra, uno de los textos más importantes de la literatura catalana

Un toledano, criado en Valencia, y camarlengo del rey Alfonso el Magnánimo en Nápoles, identificado como más que probable autor de Curial e Güelfa

Se presenta en Madrid la investigación de Abel Soler sobre el contexto y la autoría de Curial e Güelfa, editada por la Universitat de València, la Institució Alfons el Magnànim (IAM) y el Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Ver todas las notas de prensa