Universitat de València

Actividades

Presentació del llibre "Focusing on Audiovisual Translation Research"

L'objectiu d'aquest volum és donar a conèixer la importància de la recerca sobre la Traducció Audiovisual

L'objectiu d'aquest volum és donar a conèixer la importància de la recerca sobre la Traducció Audiovisual, tant en les seues diferents varietats de producció (doblatge, subtitulat, sobretitulat, locució i e-learning) com en la seua relació amb l'adquisició del llenguatge. 


Presentació de "Quan tot semblava possible..." a Barcelona

Aquest volum pretén oferir una panoràmica de les transformacions del món cultural que foren a la base de la transició

Amb un plantejament nou i interdisciplinari, historiadors, filòlegs, experts en art i comunicació, ofereixen un conjunt d’estudis que analitzen els canvis culturals des de múltiples perspectives. 


Ver próximas actividades

Noticias

La trayectoria editorial de Publicacions de la Universitat de València, reconocida por los Premios Plaça del Llibre 2020

 

Publicacions de la Universitat de València, en el año de su centenario, obtiene el Premio a la Trayectoria Editorial en los Premios Plaça del Llibre 2020, recibiendo así un reconocimiento al trabajo que durante años ha permitido la publicación de miles de títulos en todos los ámbitos académicos.


Teresa Ferrer Valls, nombrada directora de Publicacions Universitat de València

Trabaja en el campo de las Humanidades Digitales

Teresa Ferrer VallsCatedrática de Literatura Española de la Universitat de València. Desde 1995 ha dirigido ininterrumpidamente proyectos de investigación financiados dentro de los programas de excelencia autonómicos y nacionales, y ha sido una de las investigadoras principales del proyecto Patrimonio del teatro clásico español. Textos e instrumentos de investigación, del programa Consolider.


Presentació del llibre "Festes, danses i processons" a Algemesí

Novedad editorial de la Universitat de València

Presentació del llibre "Festes, danses i processons" a AlgemesíCom s’organitzaven les festes patronals als pobles de la Ribera del Xúquer? Quins són els orígens dels diferents elements rituals i folklòrics que hui en dia formen part dels principals seguicis processionals i festius d’aquesta comarca? Existeix algun paral·lelisme o filiació directa entre cadascuna de les danses que els componen? Quines han estat les principals desaparicions i pervivències que s’hi han donat al llarg de la història?


Un nou treball d’Antoni Ferrando analitza la tasca codificadora dels mestres Fabra, Moll i Sanchis Guarner

Dilluns 4 de febrer a les 19,30h es presenta al Centre Cultural La Nau

Un nou treball d’Antoni Ferrando analitza la tasca codificadora dels mestres Fabra, Moll i Sanchis GuarnerDilluns 4 de febrer a les 19,30h es presenta al Centre Cultural La Nau el llibre d’Antoni Ferrando Fabra, Moll i Sanchis Guarner. La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat, editat per Publicacions de la Universitat de València.

 

Ver todas las noticias

Notas de Prensa

Abel Soler: “El rechazo a que el autor de ‘Curial e Gúelfa’ sea un toledano educado en Valencia se debe a un regionalismo de vía estrecha"

Autor de "La cort napolitana d’Alfons el Magnànim: el context de ‘Curial e Güelfa’", en el que se desvela que Enyego d’Àvalos escribió esta obra, uno de los textos más importantes de la literatura catalana

Un toledano, criado en Valencia, y camarlengo del rey Alfonso el Magnánimo en Nápoles, identificado como más que probable autor de Curial e Güelfa

Se presenta en Madrid la investigación de Abel Soler sobre el contexto y la autoría de Curial e Güelfa, editada por la Universitat de València, la Institució Alfons el Magnànim (IAM) y el Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Ver todas las notas de prensa