Universitat Autònoma de Barcelona

Actividades

Els premis literaris UAB – Cerdanyola del Vallès es consoliden com a certamen literari amb un total de 168 obres rebudes

Dilluns 11 de febrer va finalitzar el termini per la presentació d’originals als Premis Literaris de 2019, convocats per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

S’han rebut un total de 168 originals, dels quals -i després de revisar el seu compliment amb les bases dels premis-, finalment optarien a concurs: 34 relats breus al X Premi «Caterina Albert», 83 llibres de poesia al XXIV Premi «Miquel Martí i Pol» i 51 novel·les al XXV Premi «Valldaura-Memorial Pere Calders». 

 


El Servicio de Publicaciones de la UAB abre la nueva convocatoria de Premios Literarios para 2018

Desde el 11 de diciembre de 2017 al 12 de febrero de 2018
Premis UAB 2018
Desde este pasado lunes 11 de diciembre y hasta el próximo 12 de febrero de 2018 se ha abierto el periodo de presentación de originales para participar en la nueva edición de los Premios Literarios que convocan la Universitat Autònoma de Barcelona –a través de su servicio de publicaciones- y el Ayuntamiento de la localidad de Cerdanyola del Vallès.

Antoni Serra Ramoneda: “Quería tener una visión completa y detallada de las preferentes, no suministrada por organismo oficial alguno”

Autor del libro ‘’Preferentes y subordinadas. Una tragedia española’’, publicado por la Universitat Autònoma de Barcelona

Preferentes y subordinadas


Ver próximas actividades

Noticias

La Universitat Autònoma de Barcelona i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès lliuren uns Premis Literaris consolidats

Els guardons de narrativa breu, poesia i novel·la es donaran a conèixer el 9 de maig a la UAB. L’edició del 2019 gairebé dobla la participació del 2017. L’acte s’inscriu en el marc de l’Any Joan Brossa i l’Any Teresa Pàmies


La UAB aprova el Reglament de revistes científiques

El dia 13 de març, el Consell de Govern va aprovar el Reglament de revistes científiques de la UAB, que té per objectiu contribuir a millorar els estàndards de qualitat de les revistes científiques i promoure’n el reconeixement dins de l’àmbit acadèmic i científic. El Reglament estableix els criteris bàsics que hauran de complir les revistes de la UAB, tant si es tracta de revistes pròpies com coeditades, com se’n regularà el funcionament i quins seran els requisits perquè puguin gaudir de recursos i suport institucional. 

 


El Servei de Publicacions de la UAB presentarà el llibre «Filosofía y toros. Un debate ético» a Barcelona

 
- El títol reflexiona al voltant de la tradició de la «festa brava» des dels seus inicis a l’edat mitjana fins a l’actualitat 
 
- Al març es presentarà a la llibreria La Central del Raval de Barcelona 
 
Filosofía y toros. Un debate ético, de Marta Vericat, ha estat editat pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és el setzè títol de la col·lecció «El Espejo y la Lámpara», iniciada el 2011.

La Universidad Autónoma de Barcelona presenta el libro 'L'audàcia del coneixement. 50 anys UAB'

Imagen del actoEl 6 de junio la UAB celebró su 50 aniversario con la presentación del libro L'audàcia del coneixement. 50 anys UAB, un diálogo entre la rectora de la UAB y el rector de la UAM (se puede visualizar el canal de Youtube de la UAB) y una cena con baile, culminado con fuegos artificiales ya entrada la madrugada.


Ver todas las noticias

Notas de Prensa

Antoni Serra Ramoneda: “Quería tener una visión completa y detallada de las preferentes, no suministrada por organismo oficial alguno”

Autor del libro ‘’Preferentes y subordinadas. Una tragedia española’’, publicado por la Universitat Autònoma de Barcelona

Oliver Hochadel: “Hablan de Atapuerca como un escenario de Juego de Tronos”

Autor del libro "El mito de Atapuerta: orígenes, ciencia, divulgación", publicado por Edicions UAB, un sello del Servicio de Publicaciones de la Universidad Autónoma de Barcelona.

Ver todas las notas de prensa