Universitat Autònoma de Barcelona

Acte de lliurament dels premis literaris 2017

| Compartir |
Convoquen anualment l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona

El proper dijous 4 de maig, a les 18 h, se celebrarà l’acte de lliurament dels premis literaris, que convoquen anualment l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquesta ocasió, la celebració esdevindrà a la Sala Teatre de la UAB (Plaça cívica). En conseqüència, el campus tornarà a acollir l‘entrega de premis, després de varies edicions consecutives realitzant-se a diferents emplaçaments de Cerdanyola del Vallès.

GuardarGuardar

L’esdeveniment s’obrirà pas amb un homenatge al poeta i dramaturg Miguel Hernández, en el 75è aniversari de la seva mort.

Seguidament, es donarà a conèixer el veredicte del jurat amb les obres guanyadores de cada modalitat de premis:
  • VIII Premi de Narrativa Breu per a Joves Autors/es «Caterina Albert»(dotat amb 500 euros)
  • XXIII Premi de Novel·la «Valldaura – Memorial Pere Calders» (dotat amb 3.000 euros)
  • XXII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» (dotat amb 1.000 euros)
L’acte finalitzarà amb l’actuació d’un recital poètic musicat, a càrrec del quartet “Pasquines”, composat per alumnes de la UAB.

La presentació serà conduïda per Pol Corredoira i comptarà amb la presència del Sr. Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, la Sra. Elvi Vila, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, i el Sr. Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’activitat es gratuïta i oberta a tots els públics.