Universitat Autònoma de Barcelona

Noticias

La Universidad Autónoma de Barcelona presenta el libro 'L'audàcia del coneixement. 50 anys UAB'

04/07/2018

Imagen del actoEl 6 de junio la UAB celebró su 50 aniversario con la presentación del libro L'audàcia del coneixement. 50 anys UAB, un diálogo entre la rectora de la UAB y el rector de la UAM (se puede visualizar el canal de Youtube de la UAB) y una cena con baile, culminado con fuegos artificiales ya entrada la madrugada.


Hui ha tingut lloc a la Universitat Jaume I la reunió del consell de direcció de la col·lecció Aldea Global

Una vegada aconseguit el segell de qualitat que emet UNE, ANECA i la FECYT, CEA / APQ (Calidad en Edición Académica - Academic Publishing Quality).
29/11/2017

ALDEA GLOBAL és una col·lecció de les editorials de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Jaume I de Castelló, de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) i de la Universitat de València, que edita obres sobre comunicació i tecnologies de la comunicació, amb un enfocament ampli pluridisciplinari que comprèn temes de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat, relacions públiques i documentació, i d’altres disciplines de les ciències socials i les humanitats estretament relacionades amb la comunicació social.

GuardarGuardar


La Universitat Autònoma de Barcelona presenta el libro “Preferentes y subordinadas. Una tragedia española”

Nuevo título de la colección “El espejo y la lámpara”
23/05/2017

Preferentes y Subordinadas

¿Por qué unos títulos que en los mercados de capitales de los países más avanzados circulan con toda normalidad en España son objeto de tanta prevención, cuando no de rechazo? Las preferentes y subordinadas tienen muy mala prensa en los medios financieros y tendrán que pasar años para que dejen de tenerla.


S’obre el període de presentació dels originals per participar a la nova edició dels Premis Literaris

Convoquen l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona
13/12/2016

Cartel premis literaris 2017Del 12 de desembre de 2016 al 13 de febrer de 2017 s’obre el període de presentació dels originals per participar a la nova edició dels Premis Literaris que convoquen l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona.

La cita cultural, que té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites incloses en gèneres diversos, com la novel·la, la poesia o la narrativa, arrenca un any més amb les següents modalitats de premis:

• XXIII Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders»

• XXII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol»

• VIII Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert»


Preferentes y subordinadas. Una tragedia española

Al desembre es presentarà al Col·legi d’Economistes de Catalunya (seu de Barcelona)
01/12/2016

Portada Preferentes y SubordinadasPreferentes y subordinadas. Una tragedia española, d’Antoni Serra Ramoneda, ha estat editat pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i és el catorzè títol de la col·lecció «El espejo y la lámpara», iniciada el 2011. El títol relata en primícia els imports i les condicions dels crèdits emesos per cada entitat financera.


<< Primera < Anterior Pg de 24 (120 reg.) Siguiente > Ultima >>