Acte de lliurament dels premis literaris 2017

Abril, 28, 2017

Convoquen anualment l‚??Ajuntament de Cerdanyola del Vall√®s i la Universitat Aut√≤noma de Barcelona

Acte de lliurament dels premis literaris 2017

El proper dijous 4 de maig, a les 18 h, se celebrar√ l"acte de lliurament dels premis literaris, que convoquen anualment l"Ajuntament de Cerdanyola del Vall√®s i la Universitat Aut√≤noma de Barcelona. En aquesta ocasi√≥, la celebraci√≥ esdevindr√ a la Sala Teatre de la UAB (Pla√ßa c√≠vica). En conseq√ľ√®ncia, el campus tornar√ a acollir l"entrega de premis, despr√©s de varies edicions consecutives realitzant-se a diferents empla√ßaments de Cerdanyola del Vall√®s.

Guardar

L"esdeveniment s"obrirà pas amb un homenatge al poeta i dramaturg Miguel Hernández, en el 75è aniversari de la seva mort.

Seguidament, es donarà a conèixer el veredicte del jurat amb les obres guanyadores de cada modalitat de premis:
  • VIII Premi de Narrativa Breu per a Joves Autors/es ¬ęCaterina Albert¬Ľ(dotat amb 500 euros)
  • XXIII Premi de Novel¬∑la ¬ęValldaura " Memorial Pere Calders¬Ľ (dotat amb 3.000 euros)
  • XXII Premi de Poesia ¬ęMiquel Mart√≠ i Pol¬Ľ (dotat amb 1.000 euros)
L"acte finalitzarà amb l"actuació d"un recital poètic musicat, a cà rrec del quartet "Pasquines", composat per alumnes de la UAB.

La presentaci√≥ ser√ condu√Įda per Pol Corredoira i comptar√ amb la pres√®ncia del Sr. Carles Escol√ , alcalde de Cerdanyola del Vall√®s, la Sra. Elvi Vila, regidora de Cultura de l"Ajuntament de Cerdanyola del Vall√®s, i el Sr. Carlos S√°nchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la Universitat Aut√≤noma de Barcelona.

L"activitat es gratu√Įta i oberta a tots els p√ļblics.