Els premis literaris UAB " Cerdanyola del Vallès es consoliden com a certamen literari amb un total de 168 obres rebudes

Diciembre, 10, 2018

Els premis literaris UAB " Cerdanyola del Vallès es consoliden com a certamen literari amb un total de 168 obres rebudes

Dilluns 11 de febrer va finalitzar el termini per la presentació d"originals als Premis Literaris de 2019, convocats per l"Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

S"han rebut un total de 168 originals, dels quals -i després de revisar el seu compliment amb les bases dels premis-, finalment optarien a concurs: 34 relats breus al X Premi «Caterina Albert», 83 llibres de poesia al XXIV Premi «Miquel Martí i Pol» i 51 novel·les al XXV Premi «Valldaura-Memorial Pere Calders». 

 

Un any més ha augmentat el número total d"obres presentades en relació a la convocatòria anterior -al 2018 es van rebre 162 originals- i gairebé s"ha doblat la participació respecte fa dos anys -93 inscripcions el 2017-. Aquest fet suposa una consolidació cada vegada més gran del certamen literari. 

Els membres dels diferents jurats començaran a revisar-les en breu i est previst que el seu veredicte es faci públic durant l"acte de lliurament de premis del 9 de maig vinent, a la Universitat Autònoma de Barcelona.