La UOC presenta el libro "Energy and Environment: Management, Technology and Conflicts in a Warming World"

Julio, 18, 2013

La UOC presenta el libro "Energy and Environment: Management, Technology and Conflicts in a Warming World"

"Energy and Environment: Management, Technology and Conflicts in a Warming World"Segon llibre digital de la nova col?leccio?: «Quaderns de l'Escola de Cooperacio?» Energy and Environment: Management, Technology and Conflicts in a Warming World. 

Coordinat per la Dra. María Guadalupe Barajas López. Autors: Eduard Vinyamata i Camp, Juan Martínez Magaña, Martin Gauss , Xavier Flotats i Ripoll, Gemma Cervantes Torre‐Marin, María Guadalupe Sánchez Loredo, Abbas Ibrahim Zahreddine i Evren Tok, Rafael Mujeriego Sahuquillo, Jordi Morató i Ferreras, Gabriel Bau Baiges i María Guadalupe Barajas López.

El canvi climàtic de caràcter antropogènic està provocant canvis socials i tecnològics relacionats amb la nostra forma de produir, consumir i gestionar els recursos naturals. Aquesta obra es un recorregut sintètic i rigorós sobre les noves iniciatives tecnològiques i polítiques que ofereixen alternatives a l'actual escenari energètic i ambiental. Iniciatives crucials en la construcció d'un futur més sostenible i un món més habitable.

Hi intervindran Arnau Queralt Bassa, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya; Xavier Flotats i Ripoll, catedràtic d’Enginyeria Ambiental de la UPC. GIRO Unitat Mixta IRTA‐UPC; Evren Tok, investigador del North‐South Institute de Canadà i professor a Hamad Bin Khalifa University, Doha (Qatar), i Eduard Vinyamata, director del Campus per la Pau de la Universitat Oberta de Catalunya.

L’acte tindrà lloc el dilluns 22 de juliol a les 19.00 hores a la Sala d’Actes de la Universitat Oberta de Catalunya, a l’avinguda del Tibidabo, 39‐43, Barcelona.

Es prega confirmació d’assistència a la bústia peace@uoc.edu. Us hi esperem! 

Invitació