Les qüestions socialmente vives i l'ensenyament de les ciències socials

Enero, 31, 2012

Les qüestions socialmente vives i l

cobertsa

Ressenya: En aquest volum es recullen les ponències presentades a les VII Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials, organitzades per la Unitat de Didàctica de les Ciències Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i desenvolupades el febrer de 2010 a la UAB.

Les ponències reflecteixen els debats i les possibilitats d'un currículum organitzat a partir de les qüestions socialment vives i dels problemes socials rellevants. Les experiències i els informes de recerques mostren alguns exemples del que s'està treballant a les aules i del que s'està investigant.

La realització de les Jornades i l'edició d'aquest llibre han tingut el suport de l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona, de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l'Institut de Ciències de l'Educació, la Unitat de Didàctica de les Ciències Socials i el Grup de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials (Gredics), tots tres de la UAB.

Autor/s: El llibre ha estat coordinat per:

Joan Pagès Blanch, catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials a la UAB. Soci fundador, expresident i membre de l'actual junta directiva de l'Asociación Universitaria del Profesorado de Didáctica de las Ciencias Sociales [joan.pages@uab.cat].

Antoni Santisteban Fernández, professor titular de Didàctica de les Ciències Socials a la UAB. Coordinador del màster de Recerca i del doctorat de Didàctica de les Ciències Socials [antoni.santisteban@uab.cat].

---------------------------------

(Salto a sitio externo para ver el artículo completo)